Hjem Butikker Waypoint Maritime

Waypoint Maritime Rabattkode og Kuponger - 45% Rabatt Mars 2023

Du kan finne Waypoint Maritime Rabattkode her hos E-rabattkode.no, og vi gir deg av og til eksklusive Kampanjekode med ekstra gode rabatter og tilbud. Spar stort med dagens beste Waypoint Maritime Kuponger - 45% Rabatt. De beste kampanjene er: Gavekort hos Waypoint Maritime.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Waypoint Maritime:

 • Tilbyr Waypoint Maritime rabatter for firma- eller gruppebestillinger?

  Waypoint Maritime sier at de har funnet ut at selskaper, organisasjoner, skoler og foreninger er spesielt opptatt av at de ansatte får best mulig faglig opplæring. Som en erfaren, kunnskapsrik og profesjonelt sterk kurstilbyder, skreddersyr de definitivt relevante kurs for dette formålet, i tillegg til - eksklusive rabatter på gruppebestillinger!
 • Selger Waypoint Maritime gavekort?

  Et gavekort fra Waypoint Maritime er uten tvil den perfekte gaven for alle som ønsker å lære å reise trygt til sjøs. Når gavekortet er bestilt, sendes det med posten til den angitte adressen - mottakeren av gavekortet må deretter skrape ut koden og velge mellom 65 forskjellige kurslokasjoner over hele landet.
 • Kan jeg avbryte en kursbestilling med Waypoint Maritime?

  Ja. Ved avbestilling innen 7 dager før kursstart eller ved manglende oppmøte på kurset, vil Waypoint Maritime belaste hele kursavgiften. Gyldige kanselleringer må sendes skriftlig til den angitte e-postadressen. Men hvis du ikke gir beskjed, blir du fortsatt belastet hele kursets pris.
 • Hvordan betale hos Waypoint Maritime?

  Waypoint Maritime støtter en rekke betalingsmåter for å betale for kursene sine, inkludert kredittkort (MasterCard og Visa), gavekort og Klarna. Hvis du velger Klarna å betale, kan du velge mellom Klarna avdrag og Klarna faktura betaling.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker