Vivvoe Rabattkode og Kuponger - 27% Rabatt Mars 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Vivvoe Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Vivvoe Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (3)
 • Koder (1)
 • Tilbud (2)

Svar / spørsmål om Vivvoe:

 • Hvilke betalingsmåter tilbyr Vivvoe?

  Vivvoe lar deg bruke VISA, MasterCard, American Express, Vipps og Klarna. Selskapet belaster kjøpesummen samme dag dersom du betaler med kort som kunde. Ved betaling via Vipps beholder selskapet beløpet først etter at bestillingen er behandlet og sendt fra lager. Ved betaling gjennom Klarna har du 14 dager på deg til å betale fakturaen fra den dagen selskapet behandler bestillingen din.
 • Gir Vivvoe en garanti?

  Sikkert. Vivvoe gir livstidsgaranti for selskapets produkter. Som kunde hos dette selskapet fortjener du den ytterste sikkerhet, og hvis noe går galt med brillene dine, det være seg en ulykke eller en produksjonssvikt, bør du skaffe deg et par nye briller. Like viktig var prosessen fra å rapportere skade til å få et par nye sko sømløs og smertefri.
 • Hva er fraktretningslinjene hos Vivvoe?

  Kunden velger leveringsmetode for produktet i kassen. Leveringstid for varer på hovedlageret er vanligvis 1-5 dager (avhengig av hvilket land produktet skal sendes til). Vivvoe mener at det kan forlenge leveringstiden hvis produktet er i høy etterspørsel. Leveringstid kan være inntil 2 måneder dersom bedriften ikke har varer på hovedlageret. Selskapet oppgir tidligste og siste leveringsdato for enkeltvarer når du bestiller.
 • Kan jeg få tilpasset service hos Vivvoe?

  Vi vet alle at den spesifikke situasjonen til hver kundes øyne er forskjellig. Det er mulig at Vivvoe har gitt deg briller som ikke samsvarer med kravene dine. Så du vil støte på noen problemer når du kjøper. Hvis du har dette problemet, håper de også at du kan kontakte deres kundeservice for å søke om en tilpasset tjeneste. Tilpassede tjenester er underlagt ekstra kostnader.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker