Verisure Rabattkode og Kode - 30% Rabatt Oktober 2023

Du kan finne Verisure Rabattkode her hos E-rabattkode.no, og vi gir deg av og til eksklusive Kuponger med ekstra gode rabatter og tilbud. Spar stort med dagens beste Verisure Kode - 30% Rabatt. De beste kampanjene er: Løsninger for det smarte hjemmet.

Se Mer
 • Alle (10)
 • Koder (1)
 • Tilbud (9)

Bruk alle Verisure-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Verisure:

 • Har Verisure et henvisningsprogram?

  Ja. For hver venn du rekrutterer, og hvis de blir nye kunder hos Verisure, får du et gratis 3-måneders abonnement. Hvis du vil henvise dem til flere venner og bekjente i ditt område, er det bare å fylle ut skjemaet noen ganger. For å motta rekrutteringsbonusen må du være oppmerksom på at personen som henvises ikke er kunde hos dem på dette tidspunktet.
 • Hvilke betalingsmuligheter har Verisure?

  Verisure godtar følgende betalingsmetoder: elektroniske fakturaer, fakturaer pr. mail og AvtaleGiro. Når du betaler med AvtaleGiro, sikrer banken din at fakturaen automatisk blir trukket fra ønsket konto og at AvtaleGiro opprettes i nettbanken din. Det er også viktig å merke seg at elektroniske fakturaer må godkjennes i Internettbank før de kan brukes til betaling.
 • Må jeg laste ned Verisure -appen?

  Ja. Med Verisure -appen kan du overvåke og kontrollere alarmsystemet ditt fra mobiltelefonen eller smartklokken. Smarte varsler i appen gir deg beskjed når familien din kommer hjem, og endrer alarmstatusen fra fullstendig beskyttet til avbrutt. I tillegg varsler appen deg hvis du glemmer å aktivere eller deaktivere en alarm.
 • Hva skal jeg gjøre med min gamle Verisure -alarm hvis jeg beveger meg?

  Hvis du trenger å flytte, men ikke vet hva du skal gjøre med ditt gamle alarmsystem, har Verisure forenklet hele flytteprosessen for deg. Som en av deres eksisterende kunder har du rett til en større oppgradering til den nyeste alarmteknologien i ditt nye hjem. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på den aktuelle siden. De vil da ta seg av å ta over eller fjerne det gamle alarmsystemet og sette opp den splitter nye alarmteknologien.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker