Hjem Alle kategorier Urban Trend

Urban Trend Rabattkode & Kuponger Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Urban Trend

 • Alle 1
 • Koder 1
 • Tilbud 0

Svar / spørsmål om Urban Trend:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Urban Trend?

  Prisene for alle Urban Trend sine varer er oppgitt i norske kroner og inkluderer 25% moms. Du kan velge å betale med kort, Klarna-faktura eller Klarna-konto. Betalingsperioden for Klarna-fakturaer er 14 dager. For å betale med fakturaer, må du være minst 18 år gammel og registrert i Norge. Hvis betaling blir forsinket, vil en betalingspåminnelse og / eller inkassovarsel bli sendt og et advokatsgebyr belastes.

 • Tilbyr Urban Trend Returrett?

  Hvis du ønsker å returnere produktet på Urban Trend, må det fullføres innen 14 dager etter mottakelse. Betingelsen er at du ikke bruker produktet og at originalemballasjen ikke er skadet. Når varen er returnert, må du betale forsendelseskostnaden selv. Refusjonen vil bli utstedt til samme kortnummer / konto som ble brukt for kjøpet. Hvis uttaksretten brukes, må forbrukeren varsle selgeren.

 • Har Urban Trend en spesiell klareringspris?

  Urban Trend tilbyr spesialpriser for interiørprodukter og tilbehør. Med mindre annet er oppgitt, er varene vanligvis på lager og kan leveres i tide. Minste fraktkostnad er 99 kroner. Transportprisen beregnes i henhold til størrelsen og transportmåten. En spennende og unik gave til ham og henne til laveste pris.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Urban Trend?

  Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på Urban Trend 's e-post, og du vil motta jevnlige press fra selgere for å sende nye produkter eller de siste spesialtilbudene. Hvis du har spørsmål om produkter eller andre tjenester, kan du også konsultere via e-post, og bestillingsinformasjon kan også spores. Avslutt e-post når som helst på selgersiden eller lenken som er knyttet til posten.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker