Tusenfryd Rabattkode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Tusenfryd

Få din eksklusive Tusenfryd Rabattkode og Kupongkode nå! Hvis du vil kjøpe Tusenfryd produkter av høy kvalitet til billigere priser, vil du ikke angre på å bruke Tusenfryd Kode før kassen, da du kan få 60% av din online shopping.

  • Alle 11
  • Koder 2
  • Tilbud 9

Tips om en Tusenfryd rabattkode

Du kan ikke ta med hund eller annet kjæledyr, men Tusenfryd har gratis hundeparkering. Disse er store utendørs tak med tak. Buret er låst og du får nøkkelen. Hvis du har en hund mindre, Tusenfryd anbefale å bringe en reise bur der hunden kan ligge inne i store bur, til et teppe som den er kjent lyve. Spør parkeringsvakterne for å vise veien. Vær oppmerksom på at antall steder er begrenset. Unntaket til forbudet er guidehund.
Barnetriller finnes ved toppen av rulletrappa. Disse er forbeholdt små barn og har myntinnkast, kr 10,– i depositum. Om du trenger bleier kan du få kjøpe dette ved å henvende deg til Gjesteservice, Vertshuset eller Pizzavarkstedet. På de samme stedene (ikke Gjesteservice) samt på toalettet ved Loopen, TraffikkFryd og Barnas Fryd finner du stellerom.
Oppbevaringsbokser finner du ved førstehjelpsboden ved Vertshuset og i garderoben i BadeFryd (når BadeFryd er åpent). De koster kr 20,– pr. boks.
Oppbevaringsboksene ved billettluka kommer i tre forskjellige størrelser. Den minste til 40,- pr.boks, mellomstore til 60,- per boks og de aller største (egnet til kofferter) ligger på 80,- per boks.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: