Trademax Rabattkode & Kuponger - 60% Rabatt Mars 2023

Du kan finne Trademax Rabattkode og Kuponger her hos E-rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 60% rabatt med Trademax Kode. Dagens beste Rabatter: Meld deg til nyhetsbrevet og få en unik 50 kroner vidaXL rabattkode.

Se Mer
 • Alle (26)
 • Koder (3)
 • Tilbud (23)

Svar / spørsmål om Trademax:

 • Kan jeg returnere et produkt til Trademax?

  Du kan kansellere bestillingen din ved å kontakte kundeservice på Trademax. Du har alltid en 14-dagers angrerett fra datoen for mottak av bestillingen, og kan be om refusjon. Hvis du ønsker å benytte angreretten din, må du varsle dem via e-post eller på angrerettskjemaet før angrefristen utløper.
 • Hvordan kan jeg betale hos Trademax?

  Trademax jobber med Svea Finans, noe som betyr at du kan bruke fakturaer, Svea -kampanje eller enkelt distribuerte betalinger. Hvis du velger Svea -faktura, får du 14 dagers gratis kreditt. Hvis du velger Svea delbetaling, kan du velge mellom 3 og 24 måneder. I tillegg godtar de alle VISA- og Mastercard -kort i hele Norden.
 • Er det garanti på produkter som selges av Trademax?

  Som kunde har du rett til en garantiperiode på to til fem år for alle varer som er kjøpt fra Trademax. For sofaer og senger tilbyr de en garantiperiode på fem til 20 år. På nettstedet deres finner du mer informasjon om sofa -garantien og sengegarantien.
 • Tilbyr Trademax en laveste prisgaranti?

  For å sikre at Trademax garanterer deg den laveste prisen på markedet, tilbyr de en kamp med den laveste prisen. Hvis du finner et lignende produkt hos en norsk forhandler som kan sammenlignes når det gjelder størrelse, materiale, farge, funksjon og leveringsbetingelser, refunderer de differansen mellom prisene på varene i form av et gavekort.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker