Hjem Butikker Torkestativ

Torkestativ Rabattkode & Kampanjekode - 40% Rabatt Mars 2023

Her finner du alltid aktive og aktuelle Torkestativ Rabattkode og Kampanjer for det du skulle ønske seg. Det er nå flere Torkestativ Kuponger som håndplukkes og kontrolleres regelmessig. Sjekk Torkestativ Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Torkestativ:

 • Tillater Torkestativ meg å betale med AvtaleGiro?

  Torkestativ lar kunder betale med Klarna og Visa. Selskapets nettside er SSL-sertifisert, en teknologi som beskytter sensitiv informasjon og sikrer at all informasjon som overføres er 100 % sikker. Dessuten bruker selskapet Klarna som betalingspartner, som alltid garanterer at du aldri trenger å betale for varer som for eksempel forsvant i posten eller ikke svarte til dine forventninger.
 • Hva er returretningslinjene hos Torkestativ?

  Hvis kjøperen uttrykkelig velger en annen leveringstype enn standardleveransen som tilbys av selgeren, skal ikke Torkestativ betale de påfølgende tilleggskostnadene. Selger kan nekte refusjon inntil varene er mottatt eller kjøper fremlegger dokumenter på at varen er returnert. Med mindre annet er uttrykkelig avtalt med kjøper, skal tilbakebetalinger skje med samme betalingsmåte som kjøper. Kjøper skal ikke være ansvarlig for å betale noen form for gebyr for tilbakebetalingen.
 • Tilbyr Torkestativ en garanti?

  Dersom varen er mangelfull, skal kjøper varsle selger om sitt erstatningskrav innen rimelig tid etter at mangelen er oppdaget. Fristen skal ikke være kortere enn to måneder fra datoen da forbrukeren oppdaget mangelen. Torkestativ mener at garantien fortsatt må kreves innen to år etter at kjøperen mottok varen. Hvis levetiden til produktet eller dets komponenter er vesentlig lengre, er garantiperioden fem år.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker