Hjem Butikker TM Klinikken

TM Klinikken Rabattkode & Kampanjekode - 50% Rabatt Mars 2023

Du kan finne TM Klinikken Rabattkode og Kampanjekode her hos E-rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 50% rabatt med TM Klinikken Kuponger. Dagens beste Rabattkoder: TM Klinikken Gavekort.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om TM Klinikken:

 • Hvordan får jeg gratis frakt på TM Klinikken?

  I hele Norge kan bestillinger over 1000 NOK nyte gratis frakttjeneste levert av TM Klinikken. Bestillinger under dette beløpet vil medføre et fast fraktgebyr på NOK 149. Samtidig kan du i kassen se fraktalternativene og beregnet leveringstid ved å skrive inn leveringsadressen din.
 • Hvordan betaler jeg hos TM Klinikken?

  I nettbutikken TM Klinikken velger du enten å betale via debet- / kredittkort (American Express, MasterCard og Visa) eller velge å betale gjennom PayPal. Når du velger å betale med PayPal, kan du betale med kredittkort hvis du ikke har en PayPal konto.
 • Har TM Klinikken gavekort?

  Ja. Kjenner du noen som fortjener et gavekort med TM Klinikken? Så gjør det! Du eller mottakeren kan bruke gavekort til å kjøpe alle sine produkter og alle sine behandlinger! Det er ingen fast valør for dette gavekortet, da dette vil bli spesifisert av deg selv.
 • Kan jeg hente pakken hos TM Klinikken?

  Ja. Bestillingsbeløpet nådde ikke 1000 kroner, men du vil ikke betale for frakt? Så hvorfor ikke hente varene selv? TM Klinikken lar deg nå kjøpe i nettbutikken deres og deretter gå til en av klinikkene deres for å hente disse produktene. Vær oppmerksom på at på tidspunktet for henting, må du presentere de relevante dokumentene for å bevise identiteten din.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker