Test-deg Rabattkode & Kampanjekode Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Test-deg

 • Alle 11
 • Koder 1
 • Tilbud 10

Svar / spørsmål om Test-deg:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Test-deg?

  Du kan bruke VISA og MasterCard for å betale på Test-deg, og du trenger ikke å betale noen avgifter når du bruker forskjellige kort. Selskapet tar ut penger fra kortet ditt etter at varene er sendt. Du vil motta en kvittering i form av en faktura for betaling og varene dine. Med Klarna trenger du ikke lenger bruke penger på å kjøpe ting du ikke har mottatt, og du trenger ikke betale med kort eller e-lommebok.

 • Tilbyr Test-deg Returrett?

  Hvis kunden informerer Test-deg innen 30 dager etter levering, kan angreretten bare brukes når de returnerte varene i utgangspunktet er de samme i status og mengde. Derfor, hvis du bruker produktet på en måte som reduserer salgsverdien til produktet betydelig, blir uttaksretten ugyldig. Hvis du angrer på kjøpet ditt, vil du selvfølgelig få tilbake pengene du har betalt, og disse pengene vil bli overført til kortet du betalte i banken din eller betalt på bankkontoen din.

 • Har Test-deg en spesiell klareringspris?

  Test-deg har hjemmeprøver, sykehus og medisinsk utstyr av høyeste kvalitet, og jobber tett med leverandører som leverer medisinske produkter til rimelige priser. Prisene på de fleste av produktene deres forblir lave, så de må betale ekstra for dette. Selskapet vil periodisk sende deg ordreoppdateringer. De fleste pakker blir sendt med et "sporingsnummer", slik at du alltid kan spore pakken til hjemmet ditt.

 • Har Test-deg kundevurderinger?

  Delta i konkurranser og få et gavekort verdt 2500, bare skriv en anmeldelse av produktene du har kjøpt fra Test-deg. Merk: Kommentaren skal handle om produktet. Finn produktet du kjøpte på nettstedet. Kommentarer må ikke inneholde annonser eller referanser til andre sider. Anmeldelsen skal være relatert til det spesifikke produktet du kjøpte, ikke en generell gjennomgang av nettbutikken.