Hjem Butikker Teoritentamen

Teoritentamen Rabattkode og Kuponger - 30% Rabatt Juni 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Teoritentamen Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Teoritentamen Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Teoritentamen:

 • Må jeg laste ned Teoritentamen-appen?

  Vil du ta en teoriprøve for en bil, moped, motorsykkel eller annet kjøretøy? Appen til Teoritentamen er den hjelpen du trenger! Oppgavene er identiske med oppgavene i den offisielle teoriprøven fra Statens vegvesen, og alt innhold er kvalitetssikret av fagpersoner. Med deres iOS- og Android-apper har du begrenset tilgang til dine egne betalte oppgaver og annet innhold.
 • Selger Teoritentamen gode gavekort?

  Teoritentamen gavekort er den perfekte gaven for de som trenger førerkort! Enten det er mopedlisens eller motorsykkellisens, dekkes du av gavekortet deres! Med gavekortet deres kan du få et komplett teorikurs med forberedelsesmateriell til teoriprøven! Bla gjennom de forskjellige typene gavekort akkurat nå for å velge den rette!
 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke til å betale i Teoritentamen?

  I Teoritentamens nettbutikk kan du betale med en rekke forskjellige betalingsmåter, inkludert kreditt- eller debetkort (Visa eller MasterCard), Vipps eller SMS-betaling. Vær oppmerksom på at hvis du ikke har penger på det forhåndsbetalte kortet, kan du ikke bruke SMS til å betale.
 • Tilbyr Teoritentamen en "pengene tilbake-garanti"?

  Ja. Etter en grundig opplæring med dem har de mange klienter som har bestått den teoretiske testen. For å sikre at kvaliteten på tjenestene deres er best, tilbyr Teoritentamen en "pengene tilbake-garanti". Dette betyr at hvis du ikke består teoriprøven etter en grundig øvelse med dem, vil du få pengene tilbake!

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker