Hjem Butikker Swiss Clinic

Swiss Clinic Rabattkode & Kuponger - 15% Rabatt Oktober 2023

Her finner du alltid aktive og aktuelle Swiss Clinic Rabattkode og Tilbudskode for det du skulle ønske seg. Det er nå flere Swiss Clinic Kampanjekode som håndplukkes og kontrolleres regelmessig. Sjekk Swiss Clinic Kuponger først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (5)
 • Koder (3)
 • Tilbud (2)
 • Fri Frakt (2)

Bruk alle Swiss Clinic-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Swiss Clinic:

 • Må jeg registrere meg på e-post på Swiss Clinic?

  Når du handler hos Swiss Clinic og godtar vilkårene, signerer du en langdistansekontrakt. Når du bestiller abonnement eller abonnementsprodukter, er du ikke forpliktet til å gjøre andre kjøp, men å abonnere på det valgte abonnementsproduktet. Som abonnent har du rett til å melde deg av i 14 dager. Disse 14 dagene starter fra den opprinnelige bestillingsdatoen.
 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Swiss Clinic?

  Du kan bruke Klarnas fakturatjeneste til å betale med kredittkort. Når du betaler med Klarna, må du oppgi personnummer. Hvis det er en forsinkelse, vil Swiss Clinic umiddelbart varsle deg om årsaken til forsinkelsen og gi deg en ny leveringsdato. Alle produktpriser inkluderer mva.
 • Tilbyr Swiss Clinic retningslinjer for tilbakebetaling?

  Før du velger å returnere, må du kontakte Swiss Clinic kundeservice på forhånd. Ikke glem å oppgi kundenummer eller fakturanummer. Hos Swiss Clinic har kunden alltid rett til å kansellere kjøpet innen 14 dager etter mottak av varene. Avbestillingsretten gjelder i tilfelle hvor produktet og emballasjen er intakt, det vil si ikke er skadet eller åpnet. Kunden bærer kostnadene for retur av porto. Hvis du har returnert ordren, vil selskapet tilbakebetale betalingen din innen 30 dager.
 • Har Swiss Clinic en spesiell klareringspris?

  Swiss Clinic Eyelash Serum kan gi deg lange øyevipper på 3-6 uker. Mange bloggere anbefaler dette øyenvippeserumet. Du kan prøve produktet til en lav pris umiddelbart for å nyte full prisrabatt. Vær oppmerksom på at når du bestiller mer enn 350 kr, må du betale et fortollingsgebyr.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker