Sundance Rabattkode & Kampanjekode - 50% Rabatt Mars 2023

Her finner du alltid aktive og aktuelle Sundance Rabattkode og Kampanjer for det du skulle ønske seg. Det er nå flere Sundance Kuponger som håndplukkes og kontrolleres regelmessig. Sjekk Sundance Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Sundance:

 • Hvilke betalingsalternativer har Sundance?

  Sundance tilbyr betalingsforlengelser på 4, 6 eller 9 måneder eller delbetalinger på inntil 36 måneder i samarbeid med Ekspress Bank. Når du oppretter en konto, vil du motta et kredittkort fra Express Bank. Kortet har ingen årsavgift og er knyttet til kredittbeløpet du har på kjøpskontoen din.
 • Er det gratis frakt hos Sundance?

  Med Postnord MyPack sender Sundance alle produktene til alle deler av Norge. Normalt betaler du 153 kroner for frakt. Men hvis den totale verdien av produktene du kjøper fra dem overstiger 1500 kroner, kan du dra nytte av gratis frakt.
 • Tillater Sundance meg å hente min egen bestilling?

  Hos Holmestrand kan du hente alle produktene du bestiller online på deres adresse, forutsatt at produktet er på lager. Derfor anbefales det å kontakte Sundance umiddelbart etter at du har valgt "Pick up at Sundance in Holmestrand" i kassen for å bekrefte produktets lagerstatus.
 • Må jeg laste ned SmartTub ™ -appen lansert av Sundance?

  Med SmartTub ™ -appen utviklet av Sundance - din personlige spa-assistent - kan du enkelt bli ekspert på spaet! Som en hurtigveiledning vil appen din tilpasse tips, instruksjonsvideoer og informasjon basert på måten du bruker boblebadet ditt. Enten du er på den andre siden av byen eller i ditt eget hjem, kan du være sikker på at SmartTub ™ -systemet alltid vil være der for å holde deg informert.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker