Hjem Alle kategorier Sportgymbutikken

Sportgymbutikken Rabattkode & Kampanjekode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Sportgymbutikken

  • Alle 3
  • Koder 3
  • Tilbud 0

Tips om en Sportgymbutikken rabattkode

Du har ikke opprettet en kundekonto, du kan fremdeles logge inn og se din Sportgymbutikken ordrehistorikk: En kundekonto opprettes i bunnen av systemet når ordren er registrert, som du kan logge inn på hvis du oppgir den samme e-postadressen som da du la inn bestillingen. Gå til siden din og velg det glemte passordet ditt, og skriv inn samme e-postadresse som ved bestilling. Du vil da få et nytt passord for e-postadressen din.
Følg her, hvem som betaler returfrakten til Sportgymbutikken: Du som kunde velger din egen forsendelsesmetode og hvordan du vil returnere produkter du returnerer i henhold til angreretten. Du er selv ansvarlig for denne kostnaden. Hvis det returneres et produkt på grunn av en klage / reparasjon eller lignende, står vi vanligvis for denne kostnaden, men det varierer fra sak til sak i henhold til en dialog med en servicetekniker.
Du kan endre eller kansellere Sportgymbutikken-bestillingen din: For å endre eller kansellere bestillingen din, må du kontakte kundeservice deres så snart som mulig. Så lenge bestillingen ikke har forlatt lageret, kan de endre det. Send dem en e-post ved å svare på ordrebekreftelsen. Skriv \ENDRE\ eller \AVBRYT\ i emnefeltet i e-posten, og øk deretter muligheten for at de vil måtte ta seg av saken før bestillingen blir pakket. Når bestillingen din er sendt fra dem, kan de dessverre ikke endre eller kansellere bestillingen uten å påføre deg ekstra kostnader.