Spinera Rabattkode & Kampanjekode - 15% Rabatt Juni 2023

Du kan enkelt finne Spinera Rabattkode og Kupongkode her hos E-rabattkode.no! E-rabattkode.no tilbyr GRATIS og ARBEID Spinera Kuponger og kampanjer regelmessig. Bruk Spinera Kampanjekode for å spare mer enn du kan forestille deg - opptil 15% avslag.

Se Mer
 • Alle (2)
 • Koder (1)
 • Tilbud (1)

Svar / spørsmål om Spinera:

 • Hvis jeg er medlem av en klubb, vil Spinera gi meg en rabatt?

  Ja. Hvis du er medlem av en leir, ungdomsklubb, idrettslag eller klubb, kan du kontakte Spinera på forhånd via e -post. På denne måten kan de tilby deg en rabatt som er eksklusiv for deg. Med denne rabatten kan du spare penger når du handler i nesten hele produktutvalget.
 • Gir Spinera en garanti på produktene de selger?

  Ja. Spinera garanterer at produktet du har bestilt er fritt for produksjonsfeil i en periode på to år eller for hele produktgarantiperioden (fra levering). Hvis produktet ditt blir defekt i løpet av garantiperioden, kan du kontakte dem på e -post eller telefon for en løsning. Vær oppmerksom på at retten til å klage på et produkt under garanti uansett utløper etter tre år.
 • Kan jeg bestille i nettbutikken Spinera og hente i butikk?

  Ja. Hvis du ikke vil bruke tid på å vente på at varene skal leveres til leveringsadressen din, kan du selvfølgelig bestille online på Spinera og deretter gå til butikken / lageret for å hente dem. For å gjøre dette, velg "Hent i butikk" som forsendelsesmetode i kassen - på denne måten trenger du ikke å betale for frakt.
 • Kan jeg returnere et produkt til Spinera?

  Ja. Med unntak av varer på bestillinger, er det en 14-dagers avbestillingsperiode (fra datoen for levering av produktet) for varer som er kjøpt i nettbutikken Spinera. Hvis du bruker angreretten din, betaler du fraktkostnadene du har pådratt deg som følge av returen. Hvis du har mottatt feil vare eller har feil vare, sender de deg en ny vare gratis.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker