Speeding Rabattkode og Kuponger - 70% Rabatt Juni 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Speeding Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Speeding Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Speeding:

 • Hvilke betalingsmuligheter har Speeding?

  Klarna (faktura og delvis betaling), PayPal og kredittkort er de tre betalingsalternativene du kan bruke til å betale Speeding. For kredittkort inkluderer de tilgjengelige alternativene MasterCard og Visa, og du kan koble kredittkortet ditt til PayPal eller Klarna -kontoen din for å foreta betalinger.
 • Kan jeg kjøpe et gavekort hos Speeding?

  Ja. Et gavekort fra Speeding er en flott gave til enhver hverdag eller spesiell anledning! Når du kjøper et gavekort, kan du være helt komfortabel med det. Fordi din datter, sønn, partner, venn, kollega eller lagkamerat kan velge mellom alt på nettstedet deres, får de også det meste av det som ikke er på nettstedet.
 • Gir Speeding en garanti på produktene de selger?

  Ja. Speeding gir 12 måneders garanti på de forskjellige delene og produktene de selger. Imidlertid garanterer de ikke skader forårsaket av feil bruk eller installasjon av produktene. Til slutt minner de deg om at du alltid må beholde kvitteringene dine, ettersom de alltid må fremvises for at garantien skal gjelde.
 • Kan jeg returnere et produkt til Speeding?

  Ja. Som privatkunde hos Speeding har du rett til å kansellere kjøpet innen 14 kalenderdager, men ikke mindre enn 7 virkedager etter mottak. For å få refusjon i henhold til de relevante vilkårene, må du fylle ut nødvendig informasjon på skjemaet de sender deg etter at du har kontaktet dem.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker