Sony Kupongkode og Rabattkod - 15% Rabatt Juni 2023

Du kan finne Sony Kupongkode her hos E-rabattkode.no, og vi gir deg av og til eksklusive Kampanjekode med ekstra gode rabatter og tilbud. Spar stort med dagens beste Sony Rabattkod - 15% Rabatt. De beste kampanjene er: Årets nyheter finner du her.

Se Mer
 • Alle (5)
 • Koder (1)
 • Tilbud (4)

Svar / spørsmål om Sony:

 • Hvordan bruker jeg Sony Rabatt effektivt?

  Metoden for å bruke Sony Rabatt er veldig enkel. Du kan først velge varene du liker og legge dem til i handlekurven. Deretter kan du velge Sony Rabattkod du vil bruke, og noen ganger vil systemet velge den rette for deg. Til slutt kan du klikke på “Online betaling” -knappen for å kjøpe produktene du liker med mindre kostnad.
 • Er dette Sony Rabattkod gyldig for spesifikke produkter?

  Selv om alle kupongene kommer fra Sony, er de ikke alltid de samme. Sony Kampanjekode kan ha sitt eget bruksområde. De kan ikke behandles som de samme. Før du bruker det, håper jeg du kan lese instruksjonene nøye for å vite gyldigheten av Sony Rabattkod.
 • Får Sony ferie Sony Kampanjekode?

  Ja, Black Friday er det største salgsarrangementet for Sony gjennom hele året, men ikke bekymre deg hvis du går glipp av denne muligheten. Vi har fremdeles salgshendelser ved årsslutt, sesongavslutning osv. Du kan fortsatt kjøpe varer under disse salgshendelsene til en veldig god pris, da Sony vil tilby deg stort Sony Rabattkod for å fremme forbruket.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker

Tips om en Sony Rabattkode

Du kan tilbakestille passordet ditt ved å prøve følgende alternativer for tilbakestilling av passord i Sony: 1. Angi fødselsdatoen du registrerte 2.Besøk sikkerhetsspørsmålet 3.Mobilbekreftelse (hvordan aktivere 2-trinns bekreftelse). Etter å ha fullført trinnene, vil du motta en lenke for å tilbakestille passordet ditt. Hvis du ikke har mottatt noen e-postmeldinger, kan du sjekke spam-mappen. Ellers kan du prøve å sende lenken igjen eller vente i 24 timer og prøve igjen. Hvis du ikke finner produktet fra Sony som du vil registrere: Forsikre deg først om at produktet du vil registrere er et Sony Electronics-produkt (dette inkluderer TV-, lyd- og fotoprodukter). Hvis du har en Sony Mobile (Xperia) -enhet eller et Sony Professional-produkt, kan du gå til en av følgende sider: Sony Mobile (klikk på stående ikonet øverst til høyre på siden for å logge på). Sony Professional; Sony PlayStation. Hvis du er sikker på at produktet kommer fra Sony Electronics og du har skrevet inn produktnavnet manuelt, men ikke finner det, kan du prøve å finne det ved å bruke rullegardinmenyen. Hvis du kjøpte kameraet i en annen region enn Europa (for eksempel i Asia / Stillehavet eller i Nord- / Sør-Amerika, etc.), kan du gå til den aktuelle regionens nettsted for å registrere produktet ditt. Produkter som er kjøpt utenfor Europa, er foreløpig ikke registrert på MySony. De beklager uleiligheten dette medfører. Hvis de to første alternativene ikke hjelper, kan det hende at produktet ditt ikke er i databasen. Kontakt dem for å bekrefte dette.