Hjem Alle kategorier Sommarland

Sommarland Rabattkode og Kuponger Mai 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Sommarland

Er du på utkikk etter Sommarland Rabattkode eller Kuponger? Du har kommet til rett sted, da Sommarland Kampanjekode kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

  • Alle 6
  • Koder 5
  • Tilbud 1

Tips om en Sommarland rabattkode

Det kostet alt å parkere i Bø Sommarland: Ja, 60 kroner per bil. Parkeringsbilletten skannes når du forlater parken, og den trenger ikke å være i bilen. På vei inn kan den kjøpes i billettbåsene, eller du kan hente den i Informasjons- og sommerbutikken når som helst på dagen. Parkeringsbilletten kan også kjøpes på VIPPS 556572 - Vær oppmerksom på at VIPPS-kvitteringen må ha samme dato som dagen du trenger parkeringsbilletten, så ikke forhåndskjøp dette hjemme. Vis kvitteringen til den ansatte ved avkjørselen, så får du parkeringsbilletten for å åpne bommen.
Du kan grille i Bø Sommarland park: På grunn av brannfare er det strengt forbudt å lage brann i parken. Dette inkluderer alle typer griller, for eksempel kull, gass og elektrisk. Bø Sommarland har et godt utvalg av produkter i utsalgene, og det er også mulig å ta med kald mat inn i parken. De har flere grønne områder der det er muligheter for piknik i rolige omgivelser.
Tillatt å bruke rulleski, skateboards eller scootere i Bø Sommarland: På grunn av gjestenees sikkerhet tillater de ikke bruk av skøyter, skateboard eller scootere i parken. Hvis du har brukt dette som et transportmiddel her, vil de ivareta det for deg i informasjonen til du reiser igjen. Unntaket er av medisinske årsaker. De hjelper gjerne med transport rundt i parken om nødvendig. Se informasjonen.