Smartlapper Rabattkode og Kode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Smartlapper

  • Alle 16
  • Koder 1
  • Tilbud 15

Tips om en Smartlapper rabattkode

Returer og refusjoner av navneskilt
Være 100% fornøyd med våre navnelapper - eller få pengene tilbake!
Vårt viktigste mål er at du vil bli fornøyd med våre navneskilt. Derfor har vi markedets beste 100% fornøyd garanti på navnelapper. Hvis du ikke er fornøyd - uansett grunn - du kan kontakte oss og få pengene tilbake. Det eneste kravet er at du gir oss beskjed innen 100 dager etter at du har mottatt navneskilt.
Er du misfornøyd med kvaliteten? Angrer du på symbolet du valgte og ønsker en ny en på plass? Har du byttet navn? Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til: [email protected]
Du må oppgi ordrenummer og / eller fakturanummer og e-postadresse slik at vi kan finne din bestilling, og et telefonnummer hvor vi kan kontakte deg. Fakturanummer kan bli funnet på følgebrevet du mottok sammen med smartflagg.
Vi ber også om at du oppgir årsaken til retur, slik at vi får vite hvordan vi kan bli bedre. Det er fint hvis du skriver om, vil du ha en ny levering eller pengene tilbake. Vi forbeholder oss retten til å be om å få gjenværende lager av smartflagg i retur, slik at vi kan undersøke kvaliteten på disse.