Skinlove Rabattkode og Kode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Skinlove

  • Alle 3
  • Koder 1
  • Tilbud 2

Tips om en Skinlove rabattkode

Alle priser er i norske kroner og vises både med og uten merverdiavgift. Den totale kostnaden for kjøpet vil fremkomme før bekreftelse av bestilling og inkluderer alle utgifter knyttet til oppkjøpet som utgifter til porto, frakt osv
For tiden er vi leverer kun varer til Norge, men jobber med løsninger for de nordiske landene.
Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer / tjenester. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.
Generelle vilkår
Innkjøpsordre Processing
Når vi har mottatt din bestilling, vil du motta en bestillingsbekreftelse fra oss. Vi anbefaler at du sjekker at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til adressen, antall varer, varetype, pris, etc. Hvis du finner ut at det ikke er noen kamp mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, kan du kontakte oss som så fort som mulig.
Levering i Norge
Våre pakker blir sendt med Posten / Bring. Vi har gratis frakt på alle ordre med en samlet verdi på 500 kr. Nytt av året (fra 1/1/2018) er at A og B-post er samlet i en post. Levering hastighet er nå 2-4 virkedager. På hverdager, mandag til fredag ​​vurderes. For ordre med en samlet verdi på inntil SEK 499, har vi en flat frakt gebyr på kr 49. Pakken sendes med sporing.
Hvis vi har kjørt ut av varer uten at dette er oppgitt i produktbeskrivelsen på tidspunktet for bestilling, og vi kan ikke få dem i løpet av kort tid, vil du bli varslet via e-post. Hvis det er noe presserende for deg, gi oss en melding om det når du gjør din bestilling, og vi vil prøve å hjelpe deg. Kontakt oss på [email protected]
Som kunde er du ansvarlig for å gi et gyldig og korrekt leveringsadresse og telefonnummer. Hvis du bor en del av tiden på en annen adresse, kan det være verdt å registrere ditt navn på denne adressen på postkontoret. Hvis vi må sende varene tilbake til deg på grunn av feil i adressen, en ekstra frakt gebyr på kr. 49, -.
Leveringstiden for pakken i postkassen er i henhold til Bring to virkedager. Dette er bare et estimat av postgangen og ikke solide garantier. Vanligvis pakker innenfor grensene, men i perioder med sterkt press på postkontoret, det kan være forsinkelser i leveringstid.
Hvis mottakerens postkasse er låst, hvis pakken ikke passer, eller av andre grunner er det ikke mulig å levere pakken i postkassen, kan mottakeren hente pakken på sitt lokale postkontor eller post i butikken mandag til lørdag. Mottaker mottar en SMS eller e-post når pakken er klar for henting. Mottakeren får en påminnelse om å hente pakken etter 3 og 11 dager. Hvis pakken er fortsatt ikke samlet etter 14 dager, vil den bli returnert til din bedrift.
Pakker som ikke hentes eller av andre grunner ikke kan leveres til mottakeren, er returnert til samme leverings som utlevering.
Frakt
I Norge sendes alle våre Gratis frakt fra lager i Norge. Vi sender varen Posten / Bring AS. Fast betaler frakt er 49 kr. For ordre med en samlet verdi på SEK 500, tilbyr vi gratis frakt. Alle forsendelser sendt ved å spore.
Hvis bestillingen din er så stor vekt / størrelse at det ikke passer inn i standardpakken, vil vi sende varer med norsk pakke via Posten Norge. Du vil da motta et sporingsnummer som vil bli sendt via SMS eller e-post. Dette koster ikke noe ekstra for deg som kunde.
innbetaling
Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å betale for bestillingen.
Vi har to betalingsalternativer der du kan betale for varene du bestiller umiddelbart: betaling med kredittkort (laget av nettverket) eller betaling via Paypal. Vi aksepterer VISA, MasterCard og American Express.