Hjem Butikker Sister Soul

Sister Soul Rabattkode og Kuponger - 70% Rabatt Oktober 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Sister Soul Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Sister Soul Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (5)
 • Koder (1)
 • Tilbud (4)

Bruk alle Sister Soul-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Sister Soul:

 • Tilbyr Sister Soul gavekort?

  Ja. Du kan nå kjøpe et gavekort i Sister Soul for å gi moten videre og gi dine kjære muligheten til å velge fritt. Du må velge et beløp (minst 250 kr) og så kan du skrive en kommentar. Med gavekortet kan din kjære velge klærne og tilbehøret han/hun liker fra dem.
 • Hvordan fungerer returpolitikken hos Sister Soul?

  Sister Soul overholder returkriteriene for nettsalg i samsvar med relevant lovgivning. Hvis du ønsker å returnere eller bytte en vare, kan du gjøre det gratis innen 14 dager fra kjøpsdatoen. En av forutsetningene for en vellykket retur er at varen returneres ubrukt og i originalemballasje. Det er også viktig at du legger med kvittering for kjøpet i returpakken.
 • Hvilke betalingsmåter kan jeg velge mellom hos Sister Soul?

  Sister Soul tilbyr for tiden to betalingsmetoder, en for kortbetaling og en for PayPal. Hos dem kan du bruke de fleste kreditt- og debetkort utstedt i Norge, f.eks. Visa og Mastercard. Du kan selvfølgelig også betale direkte med debetkortet ditt på PayPal-kontoen din om du ønsker det.
 • Kan jeg handle online på Sister Soul og deretter hente bestillingen min i deres fysiske butikk?

  Ja. De aller fleste varene kan hentes hos Sister Soul. Deres fysiske butikker er åpne mandag til onsdag og fredag ​​fra 11:00 til 16:30, torsdag fra 11:00 til 17:30, lørdag fra 11:00 til 16:00 og søndag fra 12:00 til 16:00. På nettsiden deres kan du se hvor deres fysiske butikker ligger og du kan hente bestillingen din med ordrebekreftelsen.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker