SIRDAL Rabattkode og Kuponger - 50% Rabatt Oktober 2023

Vi samler alle SIRDAL Rabattkode, Kuponger og Kupongkode slik at du kan spare maksimalt på produkter fra SIRDAL. Gå aldri glipp av det gratis, men nyttige SIRDAL Kampanjekode for kjøpet ditt denne Oktober 2023.

Se Mer
 • Alle (3)
 • Koder (1)
 • Tilbud (2)

Bruk alle SIRDAL-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om SIRDAL:

 • Hvilke betalingsmåter tilbyr SIRDAL?

  Du kan velge å betale for bestillingen din med Visa, Mastercard eller American Express. Alle transaksjoner på SIRDAL-nettstedet gjennomføres via Stripe, som sørger for at pengene overføres på en trygg og sikker måte. Bestillinger er bindende når betaling er utført for å bekrefte transaksjonen. De vil ikke bli sendt før bestillingen din er betalt. Hvis du har problemer med betalingen, kan du alltid kontakte dem for å få hjelp.
 • Kan jeg kansellere bestillingen min hos SIRDAL?

  Avbestilling må skje skriftlig så snart som mulig og senest 45 dager før arrangementets start. Avbestillinger etter denne datoen, f.eks. på grunn av sykdom, dødsfall eller andre alvorlige ulykker, vil bli behandlet fra sak til sak i henhold til vedlagte dokumenter. Ved kansellering/kansellering vil påløpte transaksjons- og behandlingsgebyrer bli trukket fra. SIRDAL forbeholder seg retten til å avlyse arrangementet uten å utløse noen kompensasjon. Ved avbestilling vil innbetalt deltaker-/påmeldingsavgift refunderes i sin helhet.
 • Tilbyr SIRDAL rabatter?

  Hvis du har et rabattkort i studentkalenderen din, kan du bruke det til å få rabatter i SIRDAL. Rabattkort i studentkalenderen er kun gyldige på hverdager fra mandag til fredag. Den kan ikke kjøpes i nettbutikken. For å bruke den kan du vise den til et møte med en av de ansatte i Tjørhomfjellet skiutleie, som vil tilby rabatt slik at du kan kjøpe billetter på stedet.
 • Kan ledsageren min gå inn på SIRDAL gratis?

  SIRDAL påpeker at hvis du trenger en ledsager, kan du kjøpe et kort til deg selv på ønsket dato. Ledsageren må sende en e-post til SIRDAL og legge ved en kopi eller et bilde av det medfølgende sertifikatet. De vil da utstede en kampanjekode som kan brukes til å bestille billetter til ledsager til barnets pris.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker