Sembo Rabattkode og Kampanjekode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Sembo

 • Alle 23
 • Koder 1
 • Tilbud 22

Svar / spørsmål om Sembo:

 • Selger Sembo gavekort?

  Velg et bilde på Sembo sitt gavekort, og skriv inn ønsket beløp. Skriv dine personlige hilsener på gavekortet. Etter betaling vil du motta en pdf-fil som inneholder et gavekort med sikkerhetskode. Kortet kan brukes til betaling på Internett og på telefonen. Den er gyldig i 3 år og kan ikke byttes mot kontanter.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Sembo?

  Abonner og les Sembo sitt nyhetsbrev, som inneholder reisetips, rabatter og tilbud for din neste tur. Hold deg oppdatert med de nyeste hotellene og spennende destinasjonene. For å få det billigste alternativet, er det vanligvis verdt å bestille fergebilletter eller leie bil på samme tid. Bruk rabatter for å finne de beste prisene for å hjelpe deg med å realisere drømmereisen din.

 • Tilbyr Sembo retningslinjer for tilbakebetaling?

  Som PLUS medlem av Sembo kan du få en velkomstkupong for å redusere din neste ferie med $ 100. Spar opptil 200 NOK rabatter for overnatting på mer enn 100 hoteller. Du kan kjøpe en hotellovernatting til 99 kroner i siste øyeblikk av uken. Vinn opptil $ 1000 i belønninger i løpet av ferien.

 • Sembo tilbyr medlemskap?

  Kunder kan betale via Bankgiro, nettbank, Visa, Master og Eurocard eller Captum. Fakturaen sendes til den spesifiserte adressen med post via Captum. Med "Utvidet betalingstid" kan du utsette betalingen og foreta betaling når den er mer passende for deg. Du trenger bare å betale 10% av det totale innskuddet, men minst 500 kroner, pluss eventuelle gebyrer for andre valgte produkter. Du må betale den resterende saldoen til Sembo innen 7 dager etter bestilling.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: