Hjem Alle kategorier Sellyhome

Sellyhome Rabattkode Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Sellyhome

Svar / spørsmål om Sellyhome:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Sellyhome?

  Handlevesken viser at den totale kjøpesummen inkluderer mva og frakt. Sellyhome kan be om betaling for produkter fra det tidspunkt de bestilles. Kjøpere kan betale gjennom disse metodene: Sikre kortbetalinger leveres via VISA og MasterCard. Forfallsdato for fakturaen er minst 14 dager. Den andre dagen etter at ordren er fullført, vil fakturaen bli utstedt og sendt til kunden via e-post. Hvis du kansellerer bestillingen 10 dager etter betaling, blir du belastet opptil 10% av produktverdien.

 • Kan jeg få gratis frakt fra Sellyhome?

  Sellyhome vil tilby gratis frakt, og dette tilbudet er for alle som bor i byer med postnummer 0000-4999. Prisen på transport til andre steder avhenger av størrelse og vekt. Kjøperen kan angre på kjøpet av varene i henhold til bestemmelsene i trekkrettighetsloven. Retten til å kansellere betyr at kjøperen kan si opp kjøpet uten grunn innen 14 dager, forutsatt at lageret ikke er i bruk.

 • Har Sellyhome en spesiell klareringspris?

  Sellyhome sin møbelbutikk tilbyr møbler til stue og soverom. Enten du kjøper en sofa, seng eller barnemøbler, kan du lese hele produktutvalget. Et bredt spekter av produkter lar deg kjøpe møbler av høyeste kvalitet til en gunstig pris. Alle produktene har to års garantirettigheter.

 • Har Sellyhome rabatt for nye kunder?

  Registrer deg for nyhetsbrevet til Sellyhome og nyt den første ordrerabatten: 5% avslag, ditt første ordrebeløp er minst 10.000 kroner. Etter at selgeren mottar kjøperens ordre, må selgeren bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til kjøperen uten unødig forsinkelse. Det anbefales at kjøperen sjekker om ordrebekreftelsen stemmer overens med ordrekvantum, varetype, pris osv.