Hjem Butikker Safedirekte

Safedirekte Rabattkode & Kuponger - 50% Rabatt Juni 2023

Du kan finne Safedirekte Rabattkode og Kuponger her hos E-rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 50% rabatt med Safedirekte Kampanjekode. Dagens beste Rabattkuponger: Fri frakt i hele Norge.

Se Mer
 • Alle (6)
 • Koder (1)
 • Tilbud (5)

Svar / spørsmål om Safedirekte:

 • Er det gratis frakt hos Safedirekte?

  Safedirekte ønsker å forenkle transaksjonen for deg, og derfor tilbyr de deg gratis frakt i hele Norge. Leveranser skjer som standard mellom kl 8 og 16, mandag til fredag. Du vil vanligvis motta den innen 3 til 8 virkedager etter at du bestilte.
 • Hvordan betale hos Safedirekte?

  I nettbutikken Safedirekte kan privatkunder bruke et kredittkort (Visa eller MasterCard) eller Klarna for å fullføre betalingen. De kan også sende en faktura eller EHF til staten, byen eller selskapet med avtale, og fakturaen har en standard forfallsdato på 10 dager.
 • Er det garanti på produkter som selges av Safedirekte?

  Deres unike ettersalgsgaranti sørger for at du kan få en ny safe av samme modell eller tilsvarende verdi gratis! Alt du trenger å gjøre er å sende hele forsikringspapiret, kjøpskvitteringen og et bilde av safe, hvoretter Safedirekte umiddelbart sender den nye safe gratis (garantien gjelder i 10 år fra leveringsdatoen).
 • Kan Safedirekte hjelpe meg hvis jeg har glemt passordet mitt for safen?

  Hvis du er så uheldig at du har glemt passordet eller mistet nøkkelen til safen din, har Safedirekte en løsning for deg. Noen av produsentene deres tilbyr hovedkoder / nøkler for utvalgte produkter. Hvis du har kjøpt skapet ditt fra FranzJägerUnique Garantier, har du rett til 50% rabatt på prisen for å få hovedkoden / passordet.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker