Hjem Butikker Rehaboteket

Rehaboteket Rabattkode og Rabattkod - 15% Rabatt Mars 2023

Er du på utkikk etter Rehaboteket Rabattkode eller Kampanjekode? Du har kommet til rett sted, da Rehaboteket Rabattkod kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Rehaboteket:

 • Er det gratis frakt hos Rehaboteket?

  I Norge er normal leveringstid 1-3 virkedager etter mottak av bestillingen. Varer sendt til deg fra lageret deres sendes alltid gratis. Rehaboteket vil også at alle kunder skal være fornøyde med produktene de kjøper fra dem. Hvis du mottar en vare som du ikke er fornøyd med, som ikke passer deg, eller som du ikke vil ha, vil de selvfølgelig ordne retur.
 • Hvilke betalingsalternativer har Rehaboteket?

  Rehaboteket bruker betalingstjenestene fra Klarna - den sikreste måten å handle online. De godtar Klarna-faktura. Du kan da betale når du har mottatt varene dine. For de som ønsker å betale med en gang, er det også Visa, Mastercard og bankoverføringer.
 • Er det garanti på produkter som selges av Rehaboteket?

  Alle produkter som selges av Rehaboteket er garantert mot produksjonsfeil eller materialfeil. Garantien gjelder i 12 måneder fra kjøpsdatoen og utløper hvis du ikke installerer og bruker produktet i samsvar med produktinstruksjonene. I tilfelle godkjente garantikrav dekker de alle ekstra fraktkostnader som påløper som følge av garantien.
 • Hvordan vurderer folk Rehaboteket?

  En kunde kommenterte at denne nettbutikken definitivt har en god, vennlig og kunnskapsrik service. Han følte seg ikke presset til å kjøpe noe da han handlet i Rehaboteket. Prisene deres er veldig vennlige, og de tilbyr gratis frakt! Han sa at han absolutt vil anbefale denne nettbutikken til sine gode venner og familie rundt seg.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker