PureYou Rabattkode og Kuponger Oktober 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra PureYou

 • Alle 2
 • Koder 0
 • Tilbud 2

Svar / spørsmål om PureYou:

 • Må jeg registrere meg på e-post på PureYou?

  Abonner på PureYou nyhetsbrev, du kan få gratis hudpleie-guide og helsetips gratis, i tillegg til eksklusive rabatter og rabattkoder for nye brukere eller medlemmer. Selgeren vil også jevnlig sende deg den nyeste produktinformasjonen, den siste introduksjonen av produktet og annen informasjon. Å melde seg ut på e-post er også veldig enkelt.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer PureYou?

  PureYou bruker Klarna Checkout: faktura, Klarna (delvis betaling) og kortbetaling. Du vil motta en faktura via e-post, og du har en 14-dagers betalingsfrist. Vær oppmerksom på at hvis betalingen blir forsinket, vil et gebyr på 62,00 kroner og et sgebyr på 8,50% belastes. Delbetaling: Du kan bestemme hvor mye du skal betale hver måned.

 • Tilbyr PureYou Returrett?

  PureYou sendes bare i Norge, du har rett til å returnere hele mengden ubrukte produkter i originalemballasjen i 14 dager, og returforsendelsen bæres av kjøperen. Hvis vilkårene for uttaksrettigheter er oppfylt, vil returoppgjøret overføres til den utpekte kontoen innen 14 dager. Sørg for å pakke produktet trygt. Uttaksskjemaet ligger ikke i pakken du mottok. Etter at du har sendt bestillingen, vil den vises i e-posten du mottar.

 • Har PureYou en spesiell klareringspris?

  Så lenge det er tilstrekkelig varebeholdning, vil PureYou godkjenningsspesifikasjon være gyldig. Vær oppmerksom på at hvis du har en rabattkode, gjelder den ikke for rabatterte produkter. For bestillinger over 500kr gir selgeren deg gratis frakt. I tillegg kan du også ta hensyn til annen preferentiell informasjon fra selgeren.