Hjem Alle kategorier ProBikeKit

ProBikeKit Rabattkode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra ProBikeKit

Her finner du alltid aktive og aktuelle ProBikeKit Rabattkode og Tilbudskode for det du skulle ønske seg. Det er nå flere ProBikeKit Kampanjekode som håndplukkes og kontrolleres regelmessig. Sjekk ProBikeKit Kuponger først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

 • Alle 6
 • Koder 3
 • Tilbud 3

Svar / spørsmål om ProBikeKit:

 • Selger ProBikeKit gavekort?

  ProBikeKit gavekort kan brukes til å kjøpe alle varer og vil bli sendt til deg for å videresende til familie og venner, eller skrives ut til personlig bruk. Det er to typer gavekort: £ 10, £ 25, £ 50, £ 75 og £ 100, som lar deg gi gaver uten å vite hva du skal kjøpe.

 • Tilbyr ProBikeKit Returrett?

  Du har rett til å si opp kjøpekontrakten innen 14 dager uten å oppgi grunner. For å utøve retten til å kansellere, må du avgi en klar uttalelse. Forsikre deg om at varene du returnerer ikke blir åpnet og ikke har originalemballasje. ProBikeKit refunderer alle betalingene dine. Du vil ikke pådra deg noe gebyr for refusjon.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer ProBikeKit?

  Alle produktpriser som vises på ProBikeKit inkluderer merverdiavgift. Bestillinger med leveringsadresser utenfor Storbritannia kan bli pålagt importskatt og toll (inkludert moms). Du kan bruke et hvilket som helst større kreditt- eller debetkort eller passere PayPal-kontoen din for betaling. Hvis du vil betale med kredittkort, beholdes den forhåndsgodkjente verdien på £ 0,01 på kortet til kortutstedende bank bekrefter betalingen.

 • Hvorfor anbefale venner å handle på ProBikeKit?

  Del din unike henvisningslink eller kode for å introdusere ProBikeKit til vennene dine. Hvis vennene dine bruker over £ 50, vil de få 10% rabatt på sin første bestilling. Du kan tjene £ 5 for hver vellykket henvisning. Vær oppmerksom på at rabattkoden bare kan innløses en gang og ikke kan kombineres med andre rabattkoder eller tilbud.