Hjem Alle kategorier Premium White

Premium White Rabattkode Juli 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Premium White

 • Alle 1
 • Koder 0
 • Tilbud 1

Svar / spørsmål om Premium White:

 • Må jeg registrere meg på e-post på Premium White?

  Bli med på Premium White e-postliste, og du vil være den første til å motta e-post om produkter, nyheter og eksklusive fordeler. Du kan når som helst slutte å abonnere på denne tjenesten. Du kan motta startpakken med Premium White for bare 599 kroner, og du får tilleggsgel hver annenhver måned.

 • Tilbyr Premium White retningslinjer for tilbakebetaling?

  Du trenger ikke å forklare noen grunn, du har rett til å kansellere kjøpet i Premium White innen 14 dager. For å bruke uttaksrettigheter, må du varsle kundeservice: du bestemmer deg for å trekke deg fra avtalen tydelig, og du kan bruke et standardisert uttaksskjema. Du må bære de direkte kostnadene for returen.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Premium White?

  Du kan enkelt betale med fakturaen som følger med forsendelsen, uten å måtte oppgi kortinformasjon, og kun betale når du mottar varen. Hver batch av varer blir lagt ut med en faktura på 14 dagers kredittid. Premium White har garantert salg av produkter levert til kjøperen inntil betaling er utført inkludert gebyrer, renter og utgifter. I mangel av betaling kan selger avslutte tjenesten uten ytterligere varsel.

 • Hva er tipsene for bruk av Premium White?

  Premium White Tips for bruk: Det anbefales at alle oppsøker lege før du bruker produktet. Vennligst les og følg doseringsinstruksjonene utenfor pakningen / manualen. Hvit av høy kvalitet fungerer bare på overflaten av tennene, uten å trenge å trenge gjennom emaljen. For best resultat anbefales det å unngå å spise fargerik mat og drikke under behandlingen. Komplett tannblekingssett og 2 ekstra bleking geleer kan brukes i 6 måneder.