Pokestore Rabattkode og Kuponger - 35% Rabatt Mars 2023

Vi samler alle Pokestore Rabattkode, Kuponger og Kupongkode slik at du kan spare maksimalt på produkter fra Pokestore. Gå aldri glipp av det gratis, men nyttige Pokestore Kampanjekode for kjøpet ditt denne Mars 2023.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Pokestore:

 • Hva er returpolitikken hos Pokestore?

  I nettbutikken Pokestore kan du angre kjøpet i henhold til det norske bransjeregelverket. Du må informere dem innen 14 dager etter mottak av varen at du trenger for å benytte deg av angreretten og få alle pengene du har betalt tilbake. Under denne prosessen trenger du ikke oppgi en spesifikk grunn til at du ønsker å gjøre dette. I dette tilfellet må du betale alle fraktkostnader som påløper som følge av returen.
 • Hvilke betalingsmåter tilbyr Pokestore?

  I de fleste tilfeller behandler Pokestore betalinger for kjøp av produkter på nettsiden deres gjennom Klarna Checkout. Dette betyr at du kan betale med Klarna-kort, Klarna-konto og Klarna-faktura for å gjennomføre kjøpet. Alternativt kan du bruke Vipps, forhåndsbetalinger og angi betalingskortinformasjon separat for å foreta betalinger.
 • Kan jeg få rabatt hos Pokestore?

  Ja. Pokestore har rabatter og tilbud i hele produktutvalget. Enten det er et sett med spill, en Pokémon-pakke, en spesiell samlermodell, et jubileumssett og mer. Med deres rabatter og tilbud kan du som Pokémon-elsker uten tvil kjøpe flere av hobbyens produkter til en lavere pris! Rabattene varierer for hvert trinn, så kjøp nå!

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker