Hjem Alle kategorier P Lindberg

P Lindberg Rabattkode og Kampanjekode Mai 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra P Lindberg

Her hos E-Rabattkode.no finner du aktuell P Lindberg Rabattkode og Kuponger. Spar opptil 60% rabatt med gratis P Lindberg Kampanjekode som regelmessig samles av redaktører. For å sikre at besparelsene dine, vennligst dobbeltsjekk alle koder før du bestiller.

  • Alle 26
  • Koder 2
  • Tilbud 24

Tips om en P Lindberg rabattkode

Du kan spore forsendelsen rett fra P. Lindberg til deg-de vil sende deg en e-post med følgende data. På off sjanse for at du har betalt med belaste kortet på nettet, er summen trekkes akkurat når P. Lindberg sende ting, og vi aldri trekke mer enn summen vi sender produktene til. Kvitteringen formidles til deg som kunde sammen med produktene.
I tilfelle at en misdannelse eller ufullkommenhet er identifisert på ting, bør du fortelle P. Lindberg i en fornuftig tid etter at du har funnet, eller burde ha funnet, det som du ønsker å fremme på ting. Klagemål må gjøres senest to år etter at du overtar kontrollen over tingen. Ting som er foreslått å vare betydelig lenger enn to år har en fem-års se periode. På off sjansen for at du opplever et problem med en av P. Lindberg elementer, er deres forslag grei: nå oss ved første anledning. Du kan komme i kontakt med oss på tlf: 21 98 47 hver ukedag fra 8:00-16:00.