NSB Rabattkode og Kuponger August 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra NSB

Er du på utkikk etter NSB Rabattkode eller Kuponger? Du har kommet til rett sted, da NSB Kode kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

 • Alle 4
 • Koder 1
 • Tilbud 3

Svar / spørsmål om NSB:

 • Hvordan bruker jeg NSB Rabattkode effektivt?

  Metoden for å bruke NSB Rabattkode er veldig enkel. Du kan først velge varene du liker og legge dem til i handlekurven. Deretter kan du velge NSB Kode du vil bruke, og noen ganger vil systemet velge den rette for deg. Til slutt kan du klikke på “Online betaling” -knappen for å kjøpe produktene du liker med mindre kostnad.

 • Er dette NSB Kode gyldig for spesifikke produkter?

  Hvis du kjøper varer mye på NSB. Du vil kanskje legge merke til at NSB vil distribuere NSB Rabattkode fra tid til annen. For å være sikker kan NSB Kode distribuert av NSB være forskjellig hver gang. Derfor må du lese instruksjonene nøye for å vite at om varene du vil kjøpe kan nyte rabattene.

 • Får NSB ferie NSB Kuponger?

  Black Friday er det største salgsarrangementet gjennom hele året. Du kan ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe varer du vil ha. NSB vil tilby deg en god pris og stor NSB Kode, og du kan spare betydelig ved å ta sjansen.

 • Hvordan vurderer brukere NSB?

  For å skape tettere bånd mellom kunder og NSB, holder NSB ofte store salgshendelser og utsteder noen kuponger til kundene. Kunder kan alltid nyte gode rabatter for å kjøpe disse varene ved å bruke disse kupongene. Hvis du er kunde som ønsker å kjøpe varene av samme kvalitet til mindre pris, må NSB være det riktige valget for deg.

Tips om en NSB rabattkode

Ved forsinkelse eller kansellering kan du be om prisreduksjon, taxi eller annen transportgodtgjørelse, samt andre kostnader knyttet til forsinkelsen / kanselleringen.
Du har rett til å motta 50% av billettprisen refundert av:
Forsinkelse på mer enn 60 minutter med NSB-toget mellom Oslo og Trondheim, Oslo og Bergen, Oslo og Kristiansand / Stavanger, samt Trondheim og Bodø.
Forsinkelse på mer enn 30 minutter på alle andre tog. Reisende med originale billett refunderes for prisen på billetten på samme prinsipp som nevnt ovenfor, men divideres med antall dager med gyldighet av billetten. Maksimal total refusjon for en årgangsbillett er begrenset til 50% av kjøpesummen på billetten.
Tilbakebetaling av billettprisen kan ikke kreves dersom du blir varslet om en forsinkelse på 30/60 minutter før billettkjøpet.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: