Hjem Alle kategorier Norgesenergi

Norgesenergi Rabattkode og Kampanjekode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Norgesenergi

 • Alle 15
 • Koder 2
 • Tilbud 13

Svar / spørsmål om Norgesenergi:

 • Har Norgesenergi rabatt for nye kunder?

  En ny kunde hos Norgesenergi? Bestill strøm til ditt nye hjem og få 500 kr av deg. Norgesenergi mobil - få 15% rabatt. Jo flere mennesker i familien som blir med, jo mer sparer du. Hvert mobilabonnement får 15% rabatt hver måned. Velg abonnementet du ønsker, Den totale rabatten vises helt på slutten av bestillingen.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Norgesenergi?

  1. BankID på mobil er gratis når du har Norgesenergi mobilabonnement. 2. eFaktura - for å motta faktura elektronisk; Avtale Giro - å betale fakturaen automatisk. Hvis du må betale fra utlandet, må du vanligvis bruke IBAN og BIC / SWIFT. Strømregningen din sendes elektronisk til nettbanken, og du trenger bare å godkjenne den for at den skal betales.

 • Hva prisen på strøm på Norgesenergi?

  Etter at du har signert spotprisavtalen, vil du motta et feed til den samme pris som kjøpesummen til Norgesenergi. Det varierer fra time til time og er påvirket av vær, temperatur og etterspørsel. Variable avtaler er priset basert på markedstrender og konkurranse mellom leverandører. Prisendringer varsles på forhånd og kan dermed gi noe mer forutsigbarhet. Inkludert i prisen er lovpålagte elsertifikatkostnader.

 • Har Norgesenergi en pengene tilbake-garanti?

  Kunder har 14 dager på å avbestille. Størrelsen på premien kan variere i henhold til prisvilkårene som gis ved inngåelse av kontrakten og gjennom hele avtaleperioden. Før utmeldingsperioden utløper, melding om angring må sendes skriftlig sendes til Norgesenergi. Sparepakker kan fritas for betaling og trekkes fra.