NordicFeel Rabattkode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra NordicFeel

e-rabattkode.no har samlet alle nyttige og gratis NordicFeel Kode i April 2021. Bruk NordicFeel Rabattkode eller Kupongkode som gjør kjøpet ditt enda billigere. Klikk på en av NordicFeel Kuponger før kassen, og nyt den hyggelige handleturen.

  • Alle 37
  • Koder 8
  • Tilbud 29

Tips om en NordicFeel rabattkode

NordicFeel.no har alltid gratis frakt uansett hvor du er i landet. NordicFeel leverer sine pakker med Bring.
Leveringstiden er 2 til 7 virkedager etter forsendelse av pakken fra NordicFeel. Pakken vil bli levert direkte til postkassen din. Hvis den ikke mottar plass i postkassen, vil pakken bli levert til nærmeste leveringssted. Deretter vil du bli varslet via SMS når pakken kan gjenopprettes.

Når du kjøper produkter fra NordicFeel, har du rett, som kunde, å kansellere kjøpsavtalen uten å gi noen grunn innen 14 dager fra datoen du mottok produktene ( tilbakekallingsrett). Rettsfristen gjelder ikke for undertøy og badetøy som av helse og hygiene ikke kan returneres når forseglingen er ødelagt og at den er ødelagt av deg som enn forbruker. Hvis du har bestilt flere varer levert separat eller levert i flere deler på forskjellige tidspunkter, har du rett til å kansellere kjøpsavtalen innen 14 dager etter mottak av siste vare og siste del av varen. Hvis du ønsker å utøve din rettsfrist, må du sende NordicFeel en klar melding med navn, adresse og eventuelt et telefonnummer og en e-postadresse. Hvis du ønsker å avbestille kjøpekontrakten, er det foretrukket e-post eller e-post.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: