Noby Rabattkode og Kuponger - 15% Rabatt Mars 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Noby Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Noby Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (3)
 • Koder (1)
 • Tilbud (2)

Svar / spørsmål om Noby:

 • Tilbyr Noby gratis levering og retur?

  Ja. Noby tilbyr gratis levering innen Oslo, forutsatt at ordrebeløpet er på minst 5000 NOK. Du har ikke rett til å returnere ikke-defekte produkter til Noby med mindre det er inngått en leveringsavtale. Kampanjeprodukter og tilpassede produkter kan normalt ikke returneres. Returvilkårene er spesielt strenge for enkelte spesialprodukter.
 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke hos Noby?

  Med mindre du har avtalt noe annet med Noby, er betalingsbetingelsene netto kontanter. Når du har mottatt en godkjent kredittforespørsel, vil de gi deg kreditt i 15 eller 30 dager innenfor den angitte kredittgrensen. Du må nøye overholde denne kredittperioden og fullføre betalingen. Dersom betalingen blir forsinket, vil de belaste renter i henhold til gjeldende bestemmelser.
 • Har Noby en garanti?

  Ja. Komponentene til produktene du kjøper på nettstedet til Noby dekkes vanligvis av en 12 måneders garanti. Ved garantikrav er de kun ansvarlige for komponentens fakturaverdi. Garantien dekker heller ikke følgeskader eller uautorisert utskifting av komponenter. Oppbevar alltid fakturaen eller kjøpskvitteringen som garantibevis.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker