Hjem Alle kategorier Andre Navnesmokken

Navnesmokken Rabattkode & Kode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Navnesmokken

  • Alle 3
  • Koder 1
  • Tilbud 2

Tips om en Navnesmokken rabattkode

Alle priser på nettstedet er i norske kroner. Kostnader til forsendelse og fakturering kommer i tillegg. Varene sendes fra Danmark. Hvis du bestiller fra et ikke EU-land - Norge, trenger du ikke betale dansk moms, men varene kan bli pålagt gebyr i ditt land. Er varens verdi inkl. Shipping i underkant av 350, - slipper mottakeren å betale skatt på import. Det kan forlenge leveringstiden, hvis varene havner i tollen.
Generell salgsinformasjon
Når bestilles fra vår nettside, vil Navnesmokken.no sende en e-post til kjøperen med en kjøpsavtale mellom kjøper og selger. En faktura med den endelige prisen vil bli sendt sammen med produktene. Fakturaen inneholder alle rabatter og rabatter som kan ha blitt gitt.
Forhold
Navnesmokken.no tar ikke ansvar for eventuelle trykkfeil på nettstedet, eller at produktene muligens. Er utsolgt.
Navnesmokken.no forbeholder seg retten til å avvise ordre med tekst som inneholder upassende ord for baby- og barneprodukter.
innbetaling
Vi beskytter din trygghet og sikkerhet når du betaler med kredittkort. Du er sikret mot misbruk ved at du alltid har muligheten til å stoppe en betaling når du mottar en bekreftelse / betaling sammendrag fra banken din. Du er ikke personlig ansvarlig dersom kortet ditt skulle bli misbrukt i en Internett-butikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem.
Informasjonen du frem ved å bruke kortet i forbindelse med handelen, er kryptert (SSL), kan bare tillater sikker betaling byråer lese den. Verken Navnesmokken.no eller andre mennesker har mulighet til å lese denne informasjonen.
Kredittkortet ditt blir belastet når Navnesmokken.no sender det du har bestilt. Beløpet du akseptert på kjøpstidspunktet er det høyeste beløpet du vil betale.
På Navnesmokken.no kan du betale med følgende kredittkort:
MasterCard
VI SÅ
VISA Electron
JCB
Maestro
Leveranse
Navnesmokken.no bruker danske Post Office for alle forsendelser.
Levering er basert på postkontor nåværende priser, pluss en mindre sum for å dekke pakking og håndtering.
Vi tar ikke ansvar for at produktene kan være ute av våre leverandører, eller om de bestilte produktene som krever lengre leveringstid. Vi gjør alt vi kan for å oppfylle bestillinger så raskt som mulig.
Hvis du bestiller flere produkter på samme tid fra Navnesmokken.no, vil både vekten av produktene og fraktkostnader beregnes. Leveringstiden er antall dager det tar fra Navnesmokken.no sende bestilte varer, og du har mottatt dem. Ved forsinkelser av noe slag, vil du umiddelbart bli informert om dette, og du får muligheten til å slette eller endre bestillingen din.
Gratis levering i Norge ved bestillinger fra $ 500 og oppover.