Hjem Alle kategorier Myheritage

Myheritage Rabattkode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Myheritage

  • Alle 36
  • Koder 0
  • Tilbud 36

Tips om en Myheritage rabattkode

Påmelding med MyHeritage er enkel og gratis, slik at du muligheten til å begynne fabrikere ditt slektstre, på jakt etter milliarder av chronicled poster, og ber om DNA-tester for deg og dine slektninger. I tilfelle du skråning mot en avbetaling teknikk enn MasterCard, kan du gjøre som sådan med andre avdrag valg, for eksempel PayPal, sjekk, bank flytte, og så videre.
MyHeritage gir deg en sjanse til å dikte din familie nettsted for ingenting. Essential sider for ingenting å lage. Du vil få muligheten til å bety 250 individer til slektstreet. Hvis du inkluderer fotografier og filtrerte poster, har du en grense på 500 MB lagring. Hvis du har en Basic medlemskap og gjort ditt slektstre i Family Tree Builder, vil du ha valget mellom å justere treet så lenge det ikke overstiger 250-man grensen.
Medlemskap (Premium og PremiumPlus), data abonnement og MyHeritage komplett gjenopprettes følgelig konsekvent, etter forfalle dato. På off sjanse for at du har droppet programmert opplading og ønsker å gjenopprette medlemskapet ditt, kan du enten kontakte forretningskontoret på [email protected] eller kjøpe et annet medlemskap ved å gjøre den med følgende: Logg på din herkomst siden. På det høyeste punktet på siden vil du se en linje som sier Page medlemskap har avsluttet. Du kan enten klikke Gjenopprett nå eller gjenopprette medlemskapet. Du kan likeså trykke på den lille bolten ved siden av Utvid nå og velg Utvid medlemskapet fra alternativene.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: