Hjem Butikker Mobilxpress

Mobilxpress Rabattkode og Kuponger - 55% Rabatt Oktober 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du aktuell Mobilxpress Rabattkode og Kampanjekode. Spar opptil 55% rabatt med gratis Mobilxpress Kuponger som regelmessig samles av redaktører. For å sikre at besparelsene dine, vennligst dobbeltsjekk alle koder før du bestiller.

Se Mer
  • Alle (4)
  • Koder (1)
  • Tilbud (3)

Bruk alle Mobilxpress-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Mobilxpress:

  • Hva er fraktretningslinjene hos Mobilxpress?

    Du vil normalt motta bestillingen din på postkontoret 2-3 dager etter at Mobilxpress har mottatt den. Postkontoret vil gi deg beskjed når du kan hente pakken. Du har to uker på deg til å hente pakken på nærmeste postkontor. Hvis du ikke gjør det, vil den bli returnert til dem. Dette er Postens regler. I tillegg vil du motta en faktura for fraktkostnadene. For pakker som sendes til Svalbard kreves det en egen avgift. Det påløper derfor et gebyr på 236 kroner for hver bestilling.
  • Hvilke betalingsmåter tilbyr Mobilxpress?

    Mobilxpress aksepterer de fleste kreditt- og debetkort, inkludert men ikke begrenset til Visa og MasterCard. De bruker en sikker protokoll for å behandle bestillingen din, og de lagrer kredittkortet ditt sikkert. Hvis du ønsker å bruke en alternativ betalingsmetode, vennligst kontakt dem og spør om dette er mulig.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker