Hjem Alle kategorier Andre Mobilverkstedet

Mobilverkstedet Rabattkode Desember 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Mobilverkstedet

  • Alle 5
  • Koder 2
  • Tilbud 3
  • Cyber Monday

Tips om en Mobilverkstedet rabattkode

rabatt og rabattkoder
Liste over Mobile Workshop kampanjer fra Mobile Workshop som gir deg ekstra rabatter på mobil Workshop når du bestiller og aktiverer en kampanjekode for mobilt verksted før du betaler. For den siste kampanjekode for Mobile Workshop her på dette nettstedet er dedikert til Mobile Workshop. Stopp av før du handler på mobilen workshop for å finne kampanjekoden, slik at du sparer penger på mobilt verksted. Kan ikke finne en kampanjekode for mobilt verksted som fungerer? Ikke tvil, legge til e øverst på denne siden og vi vil sende deg en annen kampanjekode for mobil jobbe så snart vi legge til en ny kampanjekode for mobil workshop på denne siden. Så du vil ikke gå glipp av kampanjer for mobilt verksted.
innbetaling
Samler Faktura / Delvis betaling
I samarbeid med Collector Bank AB gir vi fakturaer og delbetalinger. Når du velger samleren som betalingsmåte, får du varene hjemme før du betaler. Du kan bare bestille til din registrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling, og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Faktura sendes via e-post og utløper etter 30 dager. Du kan deretter velge å betale hele beløpet på en gang eller dele betalingen i mindre deler.
Å betale kjøpet må du inngå en kredittavtale med Bank Collector før fakturaen forfaller. Du kan enkelt gjøre dette ved å signere og sende inn kredittavtalen, se på Mine sider på Collector (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du har inngått en kredittavtale, kan du velge å betale opp til 36 måneder ved å betale minimumsbeløpet angitt på fakturaen. Ved delbetaling, kredittrenten med 22% og fakturagebyr på kr 45 per måned