Mester Rabattkode og Kampanjekode - 50% Rabatt Oktober 2023

Du kan finne Mester Rabattkode her hos E-rabattkode.no, og vi gir deg av og til eksklusive Kuponger med ekstra gode rabatter og tilbud. Spar stort med dagens beste Mester Kampanjekode - 50% Rabatt. De beste kampanjene er: Få 25% avslag på en valgfri bukett med Mester Grønn rabattkode.

Se Mer
 • Alle (16)
 • Koder (3)
 • Tilbud (13)

Bruk alle Mester-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Mester:

 • Finnes det en "kvalitetsgaranti" på blomster hos Mester?

  Du kan være sikker på at blomstene og plantene du kjøper hos Mester alltid er av beste kvalitet. Mester sier at kvalitet og garanti er to ord som de kan kombinere. Derfor tilbyr de en kvalitetsgaranti på alle blomstene sine. Hvis en blomst ikke opprettholder kvaliteten de garanterer, erstatter de den med en ny blomst.
 • Selger Mester gavekort?

  Et gavekort er en perfekt gave til noen som allerede har alt - du kan være sikker på at mottakeren av gavekortet får de blomstene han eller hun vil ha. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn datoen du vil sende gavekortet fra Mester og ønsket beløp (250, 350 og 500 kroner)!
 • Tillater Mester meg å hente min egen bestilling?

  Ja. Du kan enkelt kjøpe blomster på nettsiden deres og deretter velge "Click & Pick" som leveringsalternativ, og du kan hente blomster i butikken deres! Mester bemerker at du vanligvis kan hente blomstene dine i offline butikken kort tid etter bestilling!
 • Har Mester en medlemsplan?

  Ja. Nå i nettbutikken Mester er det en spesiell kundeklubb hvor en gruppe blomsterelskere møtes. Registrer deg umiddelbart og bli medlem av kundeklubben deres, så får du en velkomstgave - en blomsterbukett (roser eller nelliker) til en verdi av 50 NOK.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker