Merida Rabattkode & Kuponger April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Merida

Du kan finne Merida Rabattkode og Kuponger her hos E-Rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 60% rabatt med Merida Kampanjekode. Dagens beste Rabattkuponger: Anbefale - Opptil 55% Avslag På Careofcarl.no & Ekstra 20% Avslag.

  • Alle 9
  • Koder 3
  • Tilbud 6

Tips om en Merida rabattkode

Leveringsmetodene Merida butikk tilbyr er: 1. Få i butikk med en av deres nettpartnere. 2. Levert til nærmeste leveringssted i samarbeid med Postnord (MyPack) (gjelder alle leveranser som ikke passer i postkassen og / eller som ikke er mer enn 30 kg og som ikke har sykkel som et av produktene). 3.Alternat leveringsadresse (Hvis du vil endre leveringsadresse i forhold til oppgitt boligadresse. Dette gjelder alle bestillinger som ikke er mer enn 30 kg og som ikke har sykkel som et av produktene). 4. Hjem-på-dør levering. Dette alternativet blir automatisk brukt som en leveringsmetode på tyngre eller pakker som er for store til å bli levert som MyPack. (Over 35 kg eller 80 cm X 80 cm X 80 cm). Typiske produkter kan være Fitnessprodukter.
Returnering av Merida-butikkvarer: Før en vare kan returneres til lageret eller returneres til en av partnerbutikkene sine, må forbrukeren avklare dette med sitt servicesenter slik at de kan behandle returen på riktig måte. Varen blir kreditert når de har mottatt varen i riktig stand i forhold til det som er avtalt med deres serviceavdeling. Normal behandlingstid fra mottak av forsendelsen er 1-3 dager. I høysesongen kan behandlingstiden være opp til 2-5 dager. Når en retur er behandlet vil du motta en e-post fra dem med varene du har returnert og verdien for dem.