Memira Rabattkode & Kode Oktober 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Memira

  • Alle 2
  • Koder 0
  • Tilbud 2

Tips om en Memira rabattkode

Memira er den eneste bransjen med en egen avdeling som sikrer kvaliteten på alle våre kliniske prosesser. Systematisk kvalitetsarbeid sikrer best mulig resultat for deg, men vi utvikler alltid våre kliniske prosesser.
Kvalitetsavdeling
Avdelingen arbeider med å finne, utvikle og sikre de ulike driftsmetoder vi tilbyr. Les mer om vår kvalitetsavdeling her.
Vi sørger for kvalitet
Kvalitetssikring er et sentralt element i kvalitetsarbeidet. Denne sikringen er båret av kvalitetsavdelingen - som virker som en uavhengig undersøkelsesinnretning for alle prosesser.
Kliniske resultater blir vurdert både på metoden øyenlege og optiker. Videre gjennomfører vi kundetilfredshetsundersøkelser i det hele tatt undersøkt og operert kunder. Resultatene fra disse studiene er sammenlignet og analysert for å sikre at den kliniske resultatet samsvarer med kundens forventninger. Videre en del av kvalitetssikringen er å sikre at alle ansatte får riktig klinisk utdanning. Kvalitetsavdelingen er ansvarlig for innholdet i alle kliniske treninger, både når det gjelder innføring og videreutdanning. Dette er kjernen i vårt kvalitetsarbeid.
Beste attester; fornøyde kunder
Vårt kvalitetsarbeid vil bidra til kundetilfredshet. Alle kunder vil derfor ha mulighet til å delta i et lykkelig tilfredshetsundersøkelse og gi oss dine kommentarer og konkrete tilbakemeldinger på sine erfaringer med oss. Kunder som velger å drive det, gitt muligheten til å gi oss tilbakemeldinger, både 3 og 12 måneder etter operasjonen sin. De som ikke gjør en operasjon med oss, får du den samme muligheten 3 måneder etter at den foreløpige etterforskningen.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: