Hjem Butikker lindasdekor

lindasdekor Rabattkode & Kuponger - 80% Rabatt Oktober 2023

Her finner du alltid aktive og aktuelle lindasdekor Rabattkode og Tilbudskode for det du skulle ønske seg. Det er nå flere lindasdekor Kampanjekode som håndplukkes og kontrolleres regelmessig. Sjekk lindasdekor Kuponger først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (5)
 • Koder (1)
 • Tilbud (4)

Bruk alle lindasdekor-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om lindasdekor:

 • Er det et bonusprogram hos lindasdekor?

  Hver gang du foretar et kjøp i Online Shop lindasdekor, mottar du automatisk et belønningspunkt - tilsvarende 10% av kjøpesummen. Du kan løse inn disse poengene for en rabattkode som du kan bruke på din neste bestilling, eller lagre dem til senere. For hver 100 innløste poeng får du en rabatt på 50 NOK.
 • Må jeg registrere meg for nyhetsbrevet hos lindasdekor?

  Ønsker du 10% rabatt? Registrer deg deretter for nyhetsbrevet fra lindasdekor. I tillegg til 10% rabattkode, får du også flere nyheter, eksklusive rabatter, attester og inspirasjon fra tilpassede markedsførings-e-poster. Vær oppmerksom på at denne rabattkoden ikke gjelder for spesialtilbud og kampanjer.
 • Hva er returpolitikken hos lindasdekor?

  Hvis du ønsker å returnere produktet, må du returnere det innen 14 dager etter mottakelse fra nettbutikken deres. Når varen er mottatt, registrerer lindasdekor den i systemet sitt. Informasjonen om retur blir deretter automatisk sendt til systemet for den valgte betalingsmåten, og pengene returneres via dem.
 • Tillater lindasdekor meg å hente min egen bestilling?

  Ja, i Trendelagh. Hvis du velger å klikke og hente i butikken, vil du motta en SMS fra lindasdekor så snart bestillingen er klar for henting. På nettsiden deres finner du informasjon om plasseringen, slik at du enkelt kan finne dem. Når du går til dem, vil en av deres ansatte be deg om å bekrefte at du har mottatt bestillingen din før du går.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker