Hjem Alle kategorier Andre Lille Vinkel Sko

Lille Vinkel Sko Rabattkode August 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Lille Vinkel Sko

  • Alle 3
  • Koder 0
  • Tilbud 3

Tips om en Lille Vinkel Sko rabattkode

Ordrebekreftelsen (sporingsnummer) og Min Side
Du vil etter endt tur få en bekreftelse på skjermen og i løpet av kort tid en bekreftelse per. e-post. I denne finner du en link til bestilling / min side, slik at du kan følge status på din bestilling. Hvis du ikke skal få en slik ordrebekreftelse, er det sannsynlig at du har skrevet inn feil e-post adresse. I filfelle bør du logge deg inn på min side og sjekke e-post informasjonen der, og at bestillingen er registrert der. Hvis den ikke gjør det, har det vært noe galt og du må kontakte oss slik at vi kan finne ut av det. E-post kan også i noen tilfeller havne i spam - så sjekk der også. VIKTIG! Fortalte at pakken har ankommet vil bli sendt på SMS og e-post. Det er svært viktig at du har oppgitt riktig mobiltelefonnummer!
rabattkode
Rabattkode skapt av oss i nettbutikken - og trykt i rabattkodefeltet i Kasen.
Har du et gavekort fra enten fysisk butikk eller nettbutikk - trykt PID koden i Gavekort Field.
Rabattkode på prosentandelen kan kun brukes på full pris varer, mens rabattkode på pengene kan brukes både på fullpris og salgsprodukter.
En rabattkode opprettet i nettbutikken, kan også gjøres om til en kreditnota som du kan bruke i en av våre fysiske butikker - i så fall må du ta kontakt med kundeservice på forhånd, vil de hjelpe deg.
NB! Har mer rabatt koder, vil du i kassa erfaring at systemet godtar bare en. Skriv derfor manuelt i kommentarfeltet hvis du har flere rabatt koder som skal brukes, vil vi gjøre dette når vi behandler bestillingen.