Light Up Rabattkode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Light Up

 • Alle 16
 • Koder 1
 • Tilbud 15

Svar / spørsmål om Light Up:

 • Tilbyr Light Up Returrett?

  Returforespørsel må sendes selskapet innen 30 dager etter at du har mottatt ordren. Ved å bruke Light Up returvarsel bæres returgebyret kr 99 av forbrukeren. Forsikre deg om at varene er pakket riktig og ikke mister originalemballasjen til produktet. Hvis du vil bytte varer, må du legge inn en ny ordre i nettbutikken og oppgi det nye ordrenummeret av årsaken til returen nedenfor uten å betale for returen.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Light Up?

  Light Up krever betaling for varen når den sendes fra selger til kjøper. Hvis kjøperen bruker et kreditt- eller debetkort når han betaler, kan selskapet beholde kjøpesummen på kortet ved bestilling. Avgiften belastes dagen for levering. Ved bruk av fakturaer for betaling, vil fakturaer bli utstedt til kjøper på forsendelsestidspunktet. Vær oppmerksom på at kjøpere under 18 år ikke kan betale med påfølgende fakturaer.

 • Har Light Up en spesiell klareringspris?

  Du finner alle tilgjengelige tilbud fra Light Up for øyeblikket, og du kan spare mye penger på baderomsbelysning, taklamper, vegglamper, spotlights og annet husholdningsbelysningsutstyr. Rabatttiden er begrenset, og mange varer har et begrenset lager. Kjøp raskt en lyspære som er til salgs.

 • Har Light Up kundevurderinger?

  Light Up mener at kundenes meninger er veldig viktige for dem fordi de alltid vil være de beste. Selskapets Trustpilot-score er 9,1 / 10, noe som indikerer at de fleste kunder er veldig fornøyde, og setter pris på rask levering og god kundeservice. Hvis du trenger hjelp med husbelysning, kan du også se andre brukers utvalgte anmeldelser for inspirasjon.