Lekmer Rabattkode Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Lekmer

  • Alle 18
  • Koder 1
  • Tilbud 17

Tips om en Lekmer rabattkode

Ved bestilling vil en fast levering på 49 NOK bli lagt til. Hvis du bestiller og den totale verdien er mer enn 799, - fraktkostnadene er 0 NOK. Hjemlevering koster NOK 99.
Ta med pickuppakken - Plukk opp på nærmeste postkontor i butikken: 4 9 kr. 1-7 virkedager.
Ta med hjem - Leveres ved døren: 99 kr. 2 til 7 virkedager.
Som kunde har du alltid rett til å trekke tilbake 14 dager, i henhold til tilbaketrekningsretten ved distanssalg og salg utenfor selskapets lokaler. Dette betyr at du som kunde har rett til å avbestille kjøpet ved å informere Lekmer innen 14 dager etter at han har akseptert det bestilte produktet (tidsbegrensning). Produktet må returneres innen 14 dager fra datoen du informerte Lekmer om at du bruker din rettsfrist. Produktet må returneres godt pakket i god stand og i originalemballasjen.
Som Lekmer-kunde har du 365 dager med åpent kjøp for produkter hvis emballasje ikke er åpnet og i sin opprinnelige tilstand. Hvis produktet ikke inneholder spesiell emballasje, men har blitt levert i en pakke, må alle merker med selvklebende etiketter, osv. Forbli på produktet. Produktet må returneres til sin opprinnelige tilstand og må ikke ha blitt brukt.
På Lekmer kan du betale med kort, faktura eller via faktureringspartner, Klarna.
Lekmer aksepterer VISA og MasterCard utstedt i Norge. Det er ingen kortgebyr.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: