Hjem Alle kategorier Landromantikk

Landromantikk Rabattkode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Landromantikk

  • Alle 8
  • Koder 2
  • Tilbud 6

Tips om en Landromantikk rabattkode

Betaling av Landromantikk: De bruker bare sikre betalingsløsninger, og all betalingsinformasjon er kryptert. For kortbetalinger håndteres betalingen av Stripe. Ved faktura og avdrag blir betalingen håndtert av Klarna.
Frakt av Landromantikk: De har fast frakt på 99. Møbler og andre viktige ting. Spesielle leveringsbetingelser gjelder for møbler og andre større ting. Det er spesifisert i beskrivelsen av produktet hvis relevant. Send en e-post til [email protected] med produktkoden til produktet du ønsker og postnummeret ditt, så mottar du en fraktpris for produktet.
Levering til Landromantikk: De sender vanligvis din ordre 1-3 dager etter at ordren er lagt inn. I noen tilfeller og i visse perioder er det hektisk, det kan ta noen dager ekstra før ordren sendes. Du vil motta en e-post fra transportøren med sporing til pakken din.
Ukjente pakker med Landromantikk: Hvis kjøperen ikke klarer å hente pakken som er bestilt, oppfylles ikke kravene under kanselleringsretten. Ukravede pakker vil bli pålagt et gebyr på $ 250 + frakt retur av gjeldende ordre, for å dekke utgiftene. Ved manglende betaling vil kravet, etter forhåndsvarsel, bli sendt til inkasso.