Hjem Alle kategorier Lampedirekte

Lampedirekte Rabattkode og Kupongkode August 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Lampedirekte

  • Alle 15
  • Koder 2
  • Tilbud 13

Tips om en Lampedirekte rabattkode

Levering av Lampedirekte-varer: De ansatte gjør sitt beste for å sende alle bestillinger innen 24 timer fra mandag til fredag. Nettstedet deres viser en estimert leveringstid for alle produktene i deres sortiment. Bestillingen din sendes bare når alle produktene i din ordre er på lager. Normalt mottar du pakken innen 2-4 virkedager. Vær oppmerksom på at alle varer blir sendt, i samarbeid med DPD / Postnord, fra vårt lager lokalisert i Nederland. Dessverre sender de ikke til Svalbard. Leveringsprosess: Alle leveranser er fra mandag til fredag ​​fra DPD / Postnord. Transportøren deres har sin egen leveringsplan og derfor har de ingen innflytelse på deres eksakte leveringstider på forsendelsen. Alle forsendelser blir levert direkte til kundens adresse. Du vil motta et sporingsnummer på e-post.
Lampedirekte-produktet ditt er ødelagt. Du må gjøre: Bare send dem en e-post med en kopi av fakturaen eller ordrenummeret og bilder av lampene du ønsker å kreve (i bruk og et klart bilde av produksjonskoden). Deretter vil de sjekke fakturadato og sende deg nye produkter innen 24 timer. Dette er løftet fra Lamp Direct All-In-garantien.
Du kan spore Lampedirekte-ordren din på følgende måte: Når du legger inn en bestilling og deretter umiddelbart oppretter en konto, vil du ikke kunne følge bestillingen. Bestillingen din er bare sporbar når du har en konto som er registrert i systemet deres. Når kontoen din er opprettet og behandlet i systemet deres, vil du da kunne sjekke statusen til bestillingen din. Hvis bestillingen er sendt, vil du motta et sporingsnummer. Med sporingsnummeret kan du spore bestillingen din på Ups.com