Hjem Alle kategorier La Redoute

La Redoute Kampanjekode og Kuponger April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra La Redoute

Er du på utkikk etter La Redoute Kampanjekode eller Kuponger? Du har kommet til rett sted, da La Redoute Rabattkode kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

  • Alle 5
  • Koder 0
  • Tilbud 5

Tips om en La Redoute rabattkode

Ellos jobber for en mer bærekraftig bomullsproduksjon på følgende måte: Ved å bruke mer bærekraftig bomull, for eksempel organisk, BCI-bomull og resirkulert bomull, og gjennom samarbeid med Better Cotton Initiative (BCI) og Cotton Connect, jobber de for et mer bærekraftig bomullsproduksjon. BCI og Cotton Connect lærer bomullsavlere å bruke mindre vann, kjemikalier og sprøytemidler i bomullsdyrking og å arbeide for bedre arbeidsforhold. Med denne kunnskapen får bomullsdyrkere mer bomull fra avlingen og bedre sosiale arbeidsforhold med høyere avkastning .
Ellos verifiserer samsvar med leverandørene som følger: De gjennomfører besøk og inspeksjoner hos leverandørene, både direkte besøk gjennom deres representanter og inspeksjoner gjennom en autorisert tredjepart, for å bekrefte at deres policyer blir fulgt av deres leverandører. Under inspeksjonene går inspektørene gjennom en liste med 230 gjenstander knyttet til arbeidsforhold, arbeidsmiljø, etc. Etter inspeksjonen presenteres resultatene i en rapport gjennom et karaktersystem. Hvis det er avvik i rapporten som viser at det er behov for forbedringer, har leverandøren en viss tid på å gjøre forbedringer og bevise at det er iverksatt tiltak. Ellos støtter leverandører gjennom opplæring og prosjekter for å gjøre de nødvendige forbedringene.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: