Hjem Alle kategorier Kondomvarehuset

Kondomvarehuset Rabattkode og Kampanjekode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Kondomvarehuset

  • Alle 4
  • Koder 2
  • Tilbud 2

Tips om en Kondomvarehuset rabattkode

ER MIN BESTILLING sendt?
Kondomvarehuset sender automatisk en e-postbekreftelse hver gang vi skriver ut fraktbrevet for en bestilling. Hvis du mottar denne e-posten med et forsendelsesnummer, betyr det at bestillingen din er sendt. Du må motta forsendelsesbekreftelsen innen 24 timer etter at du har lagt inn bestillingen (hvis du bestiller etter klokka 12 på fredag, vil den bli sendt påfølgende mandag). Hvis du ikke mottok bekreftelses-e-posten, kan du logge deg på kontoen din og bekrefte at den oppgitte e-postadressen er korrekt.
BESTILLINGEN MEN HAR AVBUDT. HVORDAN KAN jeg betale for det?
Hvis Kondomvarehuset ikke mottar bekreftelse fra vårt betalingssystem om at transaksjonen ble behandlet etter at du har bestilt, vil de ikke behandle eller sende den (e-postbekreftelse vil ikke bli sendt, noe som indikerer at ordren er inaktiv). Du kan ikke betale en ordre som anses som inaktiv / kansellert av systemet. Den beste løsningen er å legge inn en ny ordre og denne gangen fullføre betalingen.
HVORDAN mottar jeg min ordre?
Du mottar bestillingen din direkte i postkassen. Imidlertid kan det hende at noen ordrer ikke passer i postkassen hvis konvoluttstørrelsen overstiger bredden på postkassen (vanligvis ca. 3-4 cm). Hvis dette skjer, vil du motta en hentingsnotat i postkassen, der du blir bedt om å hente brevet der du vanligvis henter pakkepost. Hvis du ikke henter forsendelsen etter et visst antall dager (normalt 14 dager i Norge), blir bestillingen automatisk returnert til dem.