Ipet Rabattkode & Kuponger Oktober 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Ipet

  • Alle 3
  • Koder 1
  • Tilbud 2

Tips om en Ipet rabattkode

Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett går foran alle andre vilkår og betingelser på våre nettsider, ordrebekreftelser eller andre steder noen vilkår til å dukke opp.
kredittkort priser og betalingsbetingelser
Alle priser er inkludert mva. Eventuelle fraktkostnader kommer i tillegg. Totalkostnaden for kjøpet vil alltid vises før du bestiller ferdig med betaling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.
Alle elementer kan bestilles i nettbutikken er fylt med mindre annet er oppgitt på den enkelte vare og levert til de vilkår og priser som gjelder på kjøpstidspunktet.
I tilfelle er det mulig å velge ulike betalingsmåter. Når du betaler med bank eller kredittkort gjelder ingen avgifter med mindre kortutsteder tar gebyrer for transaksjoner som vi ikke har kontroll over. Hvis du velger å betale med kredittmuligheter i Klarna, vil det under hvert valg tydelig frem betingelsene for hvert valg.
Ipet AS er ikke inkludert kjøpsavtaler med mindreårige uten foreldrenes samtykke. Bindende kjøpsavtale kan bare inngås med personer over 15 år der, kan Kreditt kun utføres av personer over 18 år.
resized_32x29_eske Frakt og Levering
frakt alternativer
MyPack Samle - Postnord
Med MyPack Samle pakken sendes til et distribusjonssted i nærheten av der du bor. Ved bestilling på AU. 500, - eller mer, er dette alternativet gratis. For ordrer under kr. 500, - gjelder et frakttillegg på £. 99, -.
For forsendelser til Svalbard eller Jan Mayen vil medføre en ekstra frakt gebyr. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon.
MyPack Hjem - Postnord
Få varer levert på døra med MyPack hjem for kr. 199, -.
For forsendelser til Svalbard eller Jan Mayen vil medføre en ekstra frakt gebyr. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon.
Kaller deg selv på vårt lager i Per Krogh Road 4d